top of page

Accessoires voor een
User-Friendly
Sanitairruimte

Wij leveren de prachtige accessoires van Dan Dryer voor sanitaire ruimtes.

Mr.Friendly Handdroger.jpg

Drogers

DanDryer levert kwaliteit-handdrogers. Speciaal voor ruimtes waar het mooi moet zijn, maar ook sterk en gemaakt om jaren lang mee te gaan. 

De kwaliteit van de afgebeelde standaard droger 14280 is zó goed dat er zelfs 5 jaar garantie op wordt gegeven. 

Naast de standaard droger is er de turbo-handen droger of de droger voor kleine ruimtes.

Mr.Friendly Desinfectie zeep dispenser 0

Dispensers

Dispensers van DanDryer zijn er in alle soorten en alle kleuren. Handmatige dispensers of touchless dispensers voor desinfectie of gewoon voor handzeep. 

De dispensers kunnen aan de wand worden bevestigd maar ook solitair op een speciale zuil worden bevestigd. 

Een speciaal sleuteltje dat op alles soorten accessoires pas voorkomt ongeoorloofd openen

Toiletrolhouder voor 2 standaard rollen.

WC Rolhouders

In geen enkel toilet ontbreekt de wcrol-houder. Wij hebben ze van DanDryer. gemaakt om jarenlang mee te gaan. 1, 2 of 4 rollen maar ook voor de jumbo-rol. 

Ook de rolhouders zijn er in diverse soorten afwerkingen. De standaard RVS afwerking wordt veel geleverd in bijv. de horeca waar het tegen een stootje moet kunnen maar er prachtig uit moet zien en handig in gebruik is. 

Sanitaire afvalbak 11L.jpg

Sanitaire afvalbakken

Sanitaire afvalbakken zijn er voor de 'algeme ruimte' maar ook voor de (dames) wc-ruimte zelf. De laatste is dan wat kleiner.

De onverwoestbare afvalbakken hebben een handige uitneembare binnenbak. Het openen is eenvoudig met het standaard sleuteltje dat op alle accessoires van DanDryer past. 

Papieren servetdispenser.jpg

Papier dispensers

DanDryer levert prachtige handdrogers maar drogen kan natuurlijk ook met papier. Deze papier dispenser kan eenvoudig worden bijgevuld met het standaard meegeleverde sleuteltje dat op alle accessoires van Dan Dryer past. 

Als het papier ietsje smaller is, is dat geen probleem. Op deze manier kun je eenvoudig zelf kiezen welk papier je wenst te gebruiken. 

Planchet.jpeg

Diverse accessoires

Dan Dryer levert allerlei accessoires voor de sanitaire ruimte. Hierbij kunnen diverse aanvullingen worden geleverd. Van planchetten tot baby-verschoontafels. Maar ook adapters die batterij-wissels voorkomen bij de dispensers. 

Ook hier is de kwaliteit fantastisch en is alles leverbaar in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. 

bottom of page