top of page
Kind%20dat%20water%20drinkt%20uit%20buit

Omdat onze toekomst, ook jouw toekomst is

Wij willen goede sanitaire voorzieningen voor iedereen

Uiteindelijk zijn het de kleine dingen die het grote verschil maken. Miljoenen mensen hebben niet eens voldoende schoon drinkwater, terwijl wij het massaal gebruiken om door het riool te spoelen. Dat geeft toch te denken...

Toen ik, een jaar of 5 geleden bij Mr.Friendly aantrad, was ik vooral gecharmeerd van de prachtige technologie achter het display dat we gebruiken bij de urinoirs, die een ingebouwd display hebben. Een zeer uitgebreid cloud platform waarmee we, op geavanceerde wijze, de displays voorzien van video's. Geen saai loopje, maar de mogelijkheid tot een gevarieerd aanbod, rekening houdend met allerlei variabelen zoals tijdstip, geografische locatie, type bezoeker, datum etc. etc.

Als bedrijfskundige IT-er vond ik wel iets (goeds) van dit platform. En nog steeds! Maar er gebeurde ook iets anders. Voor het eerst in m'n carrière kwam ik, van dichtbij, in aanraking met een duurzaam product. Een product dat iets goeds wil doen voor deze aarde. Het duurde even, maar uiteindelijk kwam er bewustzijn. Ik werd steeds meer bewust dat zaken anders moeten. We kunnen zo niet doorgaan! 

Je kan natuurlijk niet alles tegelijk aanpakken en dat hoeft ook niet! Ik vind dat we allemaal onze verplichting hebben om, hoe klein ook, soms iets terug te doen.

 

Bij Mr.Friendly proberen we de sanitaire ruimtes meer Eco-Friendly te krijgen zonder dat dit ten koste gaat van de gebruikservaring.

Remco de Bruijn directeur Mr.Friendly

Wij doen dat o.a. met de beste waterloze urinoirs maar ook met "waterzuinige" en natuurlijk reinigingsmiddelen.

Uiteindelijk moet iedereen in de wereld de beschikking hebben over schone en frisse toiletruimtes. Wij dragen graag ons steentje bij. In Nederland, waar het allemaal begon, maar ook daarbuiten, waar de noodzaak vaak nog veel groter is....

Remco de Bruijn

Directeur Mr.Friendly

bottom of page