top of page

Mr.Friendly
watervrije urinoir met
 
ingebouwde mediaspeler

MrFriendly watervrije urinoirs

Natuurlijk Waterloos

Robuust kunststof urinoir

met

ingebouwde Media speler

3%25252520Waterloze%25252520urinoirs%252

Kosteloos op drukke locaties

(Zolang de voorraad strekt)

Op drukke locaties is het vaak mogelijk het urinoir kosteloos te verkrijgen. Het urinoir wordt dan gesponsord. Dit geldt alleen als het druk genoeg is. Dit kan erg interessant zijn voor veel horeca ondernemers. Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden!

man staat voor waterloos urinoir

Ingebouwde videospeler

Dit waterloze Mr.Friendly urinoir is voorzien van een ingebouwde media speler.

De bezoeker kan tijdens gebruik kijken naar een videospeler.

 

Deze speler gaat automatisch aan zodra de man verschijnt. De videospeler kan worden gebruikt voor informatie, entertainment of bijv. reclame.

Filter van waterloos Mrfriendly urinoir

Leverbaar met 2 typen filters

Dit urinoir is met een zogenaamd nat- en droog filter verkrijgbaar. Afhankelijk van de plaatselijke situatie of omstandigheden kiezen we voor een bepaald type filter. 

je kunt hier meer over vinden op bij de beschrijving over de filters.

Het kunststof waterloze urinoir is een wat groter urinoir. Dit is handig want in horeca gelegenheden lijken mannen niet altijd even goed te kunnen mikken. De achterwand loopt iets naar achteren waardoor er weinig gespetter is. Mocht er een keertje een glas invallen dan is er over het algemeen niets aan de hand. 

Anker 1
Mr.Friendly Waterloos kunststof displayu

Het urinoir is uitgerust met een ingebouwde video speler. Hiermee kunnen mannen geïnformeerd of entertaint worden. Ook kan er reclame worden afgespeeld of een combinatie hiervan. De gebruikte software is zeer geavanceerd en in staat een leuk programma te draaien. Dus niet een saai loopje maar steeds weer anders. 

De videospeler is voorzien van een sensor. Deze meet of er daadwerkelijk iemand staat. Het scherm staat alleen aan als er daadwerkelijk iemand voor staat. Wel zo duurzaam. 

bottom of page