top of page
waterloos%20urinoir%20op%20grijze%20tege

Watervrij Keramiek

Luxe uitstraling

We zijn zo trots op dit urinoir. Onbetwist het beste in de markt verkrijgbaar. Duizenden locaties wereldwijd zijn voorzien van dit urinoir. Compromisloos. Verkrijgbaar in waterloos of hybride uitvoering.

Als je het beste watervrije urinoir zoekt,

heb je het hier gevonden!

Waterloos keramische urinoir op bruine w
Waterloze%2525252520urinoirs%2525252520k

Perfecte vormgeving

Het keramische model van Mr.Friendly is perfect vorm gegeven. De achterwand loopt schuin naar achteren waardoor het niet spettert. De bovenkant loopt schuin waardoor er niks op blijft liggen en ook niks opgezet kan worden. De voorkant is scherp vormgegeven waardoor de man automatisch dichterbij staat. De kans dat er er iets op de grond valt is zo een stuk kleiner. 

waterloos urinoir op grijze tegelwand.jp

Zwaar uitgevoerd

Het is aan de buitenkant niet zomaar te zien maar dit urinoir is meerdere kg's zwaarder dan andere urinoirs. De kwaliteit straalt ervan af! We zeiden het al eerder...als je het beste zoekt, dan heb je het nu gevonden!

De buitenzijde is superglad afgewerkt. Hoogwaardig keramiek. Het heeft een zeer chique uitstraling en heeft een tijdloos design. 

Filter uit Mr.Friendly watervrij keramis

2 soorten filters mogelijk

Voor ieder wat wils. Dit urinoir kan uitgevoerd worden met zowel een droog als een nat filter. Onze voorkeur ligt bij het natte filter maar in sommige situaties is het beter om toch te kiezen voor een droog filter. 

Het Falcon filter dat wij standaard leveren kent z'n gelijke niet en heeft als extra voordeel dat het veel leidingaanslag voorkomt.

 

Laten we samen drinkwater besparen...

 

omdat elke druppel telt!

MrFriendly watervrije urinoirs
bottom of page